Projectes GRAF

Projectes Piscines Graf

Inspira't per les últimes tendències

Graf és una empresa solvent preparada amb les millors tecnologies i professionals per dissenyar i construir el projecte de piscina que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Des de 1987 estem especialitzats en el disseny i creació de projectes integrals per a la construcció i manteniment de piscines per gaudir.

Deixeu-vos inspirar per les últimes tendències i per l’estètica de les nostres piscines. Graf us oferirà solucions integrals i personalitzades d’edificació, domòtica, mecanismes de manteniment i tot tipus d’accessoris. Farem de la vostra piscina i el seus entorns uns espais únics i distingits.

 

Procés de construcció

El procés de construcció de les piscines de polièster té un seguiment particular sobre els materials utilitzats: gel coat, resina de vinilèster, resina de polièster, fibres i teixits de vidre, etc. Aquest procés es guia per una carta de qualitat estricta i rigorosa. El nostre objectiu és fabricar la piscina de polièster de més qualitat del mercat, per aquest motiu a Graf Pool Line utilitzem materials d’alta resistència a la hidròlisi, com el gel-coat isoftàlic modificat amb neopentiglicol, resines de vinilèster, fibra de vidre, carcasses perimetrals i angles d’acer incrustats a l’estructura. Les nostres piscines compleixen amb la norma de fabricació de piscines de polièster reforçades amb fibra de vidre, UNE 53955 EX.

L’espessor de les parets del casc de la piscina de polièster és uniforme en tot el vas i garanteix que la piscina mantindrà la seva forma i estanqueïtat.

Un altre aspecte important que has de tenir en compte és l’acabat gelcoat, que a Graf és de la màxima qualitat. Veuràs, en les nostres piscines, un acabat llis i brillant, com si fos un cotxe nou. Un bon acabat evitarà la brutícia i permetrà la seva posterior neteja amb molta facilitat.

Projectes Piscines Graf

Filtracions

Projectes Piscines Graf
Filtració integral projectes Graf

Filtració integral

Projectes Piscines Graf

Filtració local tècnic

Netejador automàtic de piscines Valet Paramount

Sistema netejador de piscines automàtic

Netejador Valet fabricat per Paramount

Els netejadors automàtics de piscines estan dissenyats per netejar la part inferior de la piscina quan l’utilitzeu, ja que són dispositius que estan integrats a l’estructura de la piscina.

La millor solució per disposar d’una piscina com si fos nova, mantenir-la neta i a punt d’utilitzar, és sistema de Valet. Ajuda a reduir la necessitat de raspallar i desnivellar la piscina.

Electròlisi salina

Si esteu interessats en millorar de forma automàtica i amb seguretat la qualitat de l’aigua sense afegir productes químics directament a l’aigua de la piscina, heu d’instal·lar un sistema d’electròlisi de sal que és un procés en bucle tancat.

Aquest nou tractament, basat en la cloració salina, es considera avui dia el tractament per l’aigua de la piscina més sostenible per al medi ambient. Aquest tractament d'aigua s’utilitza cada vegada més per la seva eficàcia en millorar la qualitat de l'aigua.

A més, si us interessa estalviar aigua diàriament, l’ús de sistemes d’electròlisi és una bona manera d’aconseguir aquest propòsit. Es calcula que amb l'electròlisi salina podeu estalviar un 5% del volum total de l’aigua de la piscina. El motiu que explica això és que els patògens i altres elements orgànics es transformen en sal comuna, i podreu gaudir de la vostra piscina d’una manera sana i segura.

Electròlisi salina per a piscines Graf

Els nostres projectes

Proyectos Graf en piscinas de poliéster
Proyectos Graf en piscinas de poliéster
Proyectos Graf en piscinas de poliéster
Proyectos Graf en piscinas de poliéster
Proyectos Graf en piscinas de poliéster
Proyectos Graf en piscinas de poliéster