Piscines de polièster

Disposem d’una extensa gamma de piscines de polièster, fabricades de forma artesanal a les nostres pròpies instal·lacions, utilitzant els sistemes tradicionals aplicats amb maquinària d’alta tecnologia.

El nostre objectiu és fabricar la piscina de polièster de més qualitat del mercat, per aquest motiu a Piscines Graf utilitzem materials d’alta resistència a la hidròlisi, com el gel-coat, les resines de vinilèster, la fibra de vidre, les carcasses perimetrals i els angles d’acer incrustats a l’estructura.

Les piscines de polièster Graf són estructuralment robustes, estanques i amb acabats de màxima qualitat, es poden instal·lar directament sobre grava, sense necessitat d’un llit de formigó per què no es deformen a causa de la seva robustesa. L’espessor de les parets del casc de la piscina de polièster és uniforme en tot el vas i garanteix que la piscina mantindrà la seva forma i estanqueïtat.

Piscina de polièster Graf Rectangular

Rectangular

Quatre línies geomètricament equilibrades dibuixen el rectangle perfecte de la piscina. Talment com si fos una obra mestre del pintor abstracte Piet Mondrian, de finals del s. XIX, trobem aquesta joia. Ideal per persones a qui els agrada la inspiració cubista i la claredat de formes

Piscina Romana de polièster Graf

Romana

Una piscina robusta de línies rectes i escales arrodonides en forma de semi lluna. Inspirada en les termes romanes que eren recintes públics destinats al bany, típics de la civilització romana. Deixa’t seduir per un bany termal i endinsa’t en una època arquitectònicament brillant.

Piscina de polièster Graf Pandora

Pandora

Una piscina de línies rectes i el·líptiques, angles i pendent suau. La forma d’aquesta joia es basa amb la caixa de Pandora, mític recipient de la mitologia grega, pres de la història de Pandora, la primera dona, creada per Hefest per odre de Zeus. Viatja en el temps i viu a l’Olimp des del jardí de casa teva.

Piscina de polièster Graf model Ronyó

Ronyó

Una piscina de formes arrodonides i elegants. Al llarg de la història, arquitectes i artistes com Erns Neufert i Le Corbusier s’han inspirat en les proporcions Àurees del cos humà alhora d’elaborar les seves obres mestres. A Espai Piscines Graf ens hem inspirat en un òrgan vital alhora de dissenyar aquesta joia.

Spa piscines Graf

Spa

Una piscina de formes lliures, de dimensions reduïdes. Pensada per fer-te més fàcil el dia a dia. Per aportar-te la salut i el benestar més a prop que mai. Gaudeix dels beneficis d’un bany d’aigües termals, de temperatures de contrast. Millora la circulació de la sang i augmenta la sensació de qualitat de vida.

Piscina Graf Cadaqués

Piscina Graf Cadaqués

Piscina de polièster model GRAF-CADAQUÉS de 6,25 x 3,00 x 1,45 m de color gris amb filtració integral

Piscina Graf Tamariu

Piscina Graf Tamariu

Piscina de polièster model GRAF-TAMARIU de 7,25 x 3,00 x 1,45 m de color blau amb filtració local tècnic.

Piscina Graf Tossa

Piscina Graf Tossa

Piscina de polièster model GRAF-TOSSA de 8,25 x 4,00 x 1,50 m de color blanc amb filtració local tècnic.

Piscina Graf Pals

Piscina Graf Pals

Piscina de polièster model GRAF-PALS polièster de 5,25 x 3,00 x 1,45 m de color gris amb filltració local tècnic.

Piscina Graf Romana

Piscina Graf Romana

Piscina de polièster model GRAF-ROMANA 60 de 6,50 x 3,20 x 1,50 m de color blau amb filtració local tècnic.

Piscina Graf Xelida

Piscina Graf Xelida

Piscina de polièster model GRAF-XELIDA de 4,50 x 2,20 x 1,45 m de color gris amb filtració local tècnic i persiana sumergida.

Piscina Graf Salou

Piscina Graf Salou

Piscina de polièster model GRAF-SALOU de 9,25 x 4,00 x 1,50 m de color beix amb filtració integrada.

Piscina Graf Pandora

Piscina Graf Pandora

Piscina de polièster model GRAF-PANDORA 106 de 10 x 4,20 x 1,25 m de color blau amb filtració local tècnic.