Procés de fabricació

Producció artesanal amb alta tecnologia

Els vasos de polièster que instal·lem han estat fabricats de forma artesanal a les nostres plantes de producció durant més de trenta anys, utilitzant processos tradicionals aplicats amb l’ús de maquinària d’alta tecnologia, per professionals altament qualificats.

Materials d’alta resistència a la hidròlisi, com el recobriment de gel isoftàlic modificat amb neopentilglicol, resina de vinilester, fibra de vidre i altres materials de reforç, com resina de polièster, tela de fibra de vidre, reforços perimetrals i les falques d’acer incrustades en l’estructura.

Després de l’acurat assecat, es procedeix al desemmotllament de la piscina utilitzant una grua. Les vores són minuciosament retallats així com els forats per als drenatges. Posteriorment, s’inicia el transport cap al seu destí amb molta cura.

Pre instal·lació de tubs de piscina

Pre-instal·lació de tubs

Únic, lliurem la piscina amb tot el sistema hidràulic preinstal·lat a la fàbrica (1-4). Totes les canonades de la piscina ja estan instal·lades i tastades a alta pressió. D’aquesta manera s’evita qualsevol risc de fuites en la piscina.

Sense risc de fuites, les canonades s’integren completament a la massa de la closca de polièster resistent a tots els xocs durant la instal·lació.

Connecteu els 4 tubs directament al sistema de filtració en 2 hores la vostra piscina estarà connectada.

(5) Vàlvula hidroestàtica opcional.

Sistema de reforços

Les piscines de polièster Graf incorporen reforços per a les escales (1) i reforços verticals, horitzontals i perimetrals (2-3-4) a tota la piscina.

Piscina de polièster amb estructura reforçada

Estructura de la piscina

L'estructura de les piscines de polièster Graf està construida amb reforços metàl•lics horitzontals, verticals i perimetrals a més de la zona de l’escala i la persiana.

Calaix integrat per a persiana

Gràcies a la persiana per a piscines, es protegeix l’aigua quan no s’utilitza evitant la brutícia, la pèrdua de calor i l’evaporació. Alhora, el tancament segur de la piscina pot evitar caigudes accidentals de persones i mascotes. És apta tant per a models motoritzats com manuals.

Calaix integrat reforçat per a persiana de seguretat

El sistema de seguretat per excel·lència

Respecte a l’estàndard NF P-90 308, la persiana enrotllable permet la seguretat legal de la piscina d’una forma senzilla i estètica. Gràcies a la seva patent europea EP 1967673, s’integra el mecanisme en una caixa de polièster que forma part integrant de l’estructura i no envaeix la zona de bany.

Pas de seguretat de la persiana enrotllable

Escalonet de seguretat de persiana enrotllable integrada en models rectangulars.